16 : 04

H e m m a


I Ystad




Och vad passar då bättre än en över tio år gammal bild på mig, min syster och mina två kusiner? Tagen här i underbara Ystad.


helg

Åker till Ystad och mormor över helgen. Hoppas följande vecka blir bättre

fredag


Mattelektioner i all ära

meet me halfway

Trött trött trött. Godnatt typ

love you big time




the way you make me feel

Måndag. Vi hade vår första datakunskaplektion idag och vi fick lära oss att skriva i word, HAHA! Riktigt seg lärare men ska nog överleva denna kursen också.


if i could for you i would


our way

Söndag = skola imon, inte okej. Iallafall, helgen har varit brabra. Träffat Ludde, Becca och Fabian. Och min fining har sovit hos mig hela helgen. Nu är jag trött så ska stänga av datorn och lägga mig och kolla klart filmen. Seeeas

you never were and never will

Mina katter är rätt rejält knasiga. Nu ska jag snart sova, godnatt






be mine


sista dagen på lovet

Sista dagen på lovet idag som sagt, iaf för oss esteter. Vi har kompledigt, alla andra började som vanligt idag. Nu ska jag snart klippa mig, nervöst som alltid haha. Sen drar jag hem en stund till Amändis. Byebye


15:17

    

   

   

   

Hittade massa gamla mappar med otroligt många bilder från förra året på ett usb. Otroligt roligt att kolla igenom. Här är iaf några bilder från en galen kväll med Hanna, Elin, My och Amanda. Om man klickar på bilderna blir dom större tror jag.


igår

Igårkväll träffade jag Nora, Elin och Amanda. Det blev thai, mumma! Efter det tog vi Didrik-taxi hem till mig och kollade snyftfilm. Tack för kvällen sötnosar


bildbomb från england





 


2010-01-06

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva här. Har inte tagit mig tid till det på länge nu, har inte kännts nödvändigt efterssom jag bara bloggar för min egen skull och inte för någon annans. Skriver helt enkelt bara ner här vad jag känner för, så jag kan kolla tillbaka senare och se hur jag var/tänkte då.

Nu när jag ändå är pågång med att skriva så funderar jag starkt på att byta till Devote. Mindre krångel där och dessutom är alla mina vänners bloggar där som jag följer. Hm.. får se hur det blir med den saken.

Nu är det förresten 2010, wii. Nytt år - nya möjligheter.

RSS 2.0