i would give up forever



Huhu, eftersom A och J inte kunde ta sig hit ikv så roar jag mej med picnik, jäääättekul. Men nu ska jag snart kolla på en film som A sa skulle vara jäääättebra. Kmr antagligen inte kunna slita mig från datorn ändå. But, see you later.

if its a dream

Jävlar sicken helg det vart! I fredags blev det massa chill hos Elin med Fabian, Erik, Eric, Amanda, Tobias. Sen lördags var Fabian här, mys. Sen nu ska jag äta och sen ska jag antagligen träffa Anton och Jonathan. Brabra helg säger jag bara. Och nästa helg är det kulturnatten! :D

shoppoholic




Helt sjukt galet sugen på att shoppa är jag. Känner att jag behöver allt jag ser i affärerna, haha. Men nej, jag har ju såklaaaaart inga pengar.... Men iallafall, bilden är från när jag var i Stockholm med 9mu i mars. Riktigt saknat!

we're the music, sweet music



Imon har vi musik hela dagen, jeeeeeeeeeeeeeeeeej! (tobias style)

it's always better when we're together



Gammal bild må jag säga, men vad gör det?

shine shine on



 


you're my sun


you're a dreamer and dreaming is what you do

create animated gif


something always leads me back to you

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie, hur glad är jag på en skala nu egentligen? jag vet inte men GLAD. Jag, Minna, Hanna och Elin ska förmodligen åka till Malta nästa sommar i tre veckor. Tre veckor i Malta med ett sällskap som inte kan bli bättre - smaka på dom orden och njut. :D

retarded




Detta klippet kan sammanfatta min kväll med Anton och Jonathan, haha dom är helt körda i huvudet!!

will you stay with me, will you be my love

Hejsan svejsan. Seg dag idag, blir bättre ikväll med trevligt sällskap. Blir skräckis och allmänt socialande med inga mindre än Jonathan och Anton! :-)



En bild på mig och Jonathan från i början av sommarn. Man ser tydligt hur mycket både han och jag trivs framför kameran, haha.

when we were young



En väldigt gammal bild på mig och systern min. <3

you couldn't have loved me better

Tjo. Kom hem för någon timme sen, varit inne i stan och träffat Minna, Jonathan och Anton. Dagen har väl varit sisådär i sin helhet, hoppas på en bättre morgondag!! Blir kanske ett inlägg till eller två, dock bara bilder då tror jag. Godnatt.

alltid samma känsla


lys som den stjärna du är baby

Inget vettigt inlägg idag, orkar verkligen inte.

skönheten sitter trots allt på insidan


love dont come easy



Det går inte att förklara. När jag lyssnar på låtarna från musikalen och våra skivor så är tårarna inte långt borta. När jag kollar på alla de fula videoklippen jag har samlat på mig under dessa 3 åren kan jag inget annat än skratta. Bilder säger ju mer än 1000 ord, sant. Om jag ska kunna beskriva min kärlek till er så behöver jag mer än 1000 ord men frågan är om ens tusen ord räcker. De senaste 3 åren har verkligen varit de bästa i mitt liv och det känns som att jag snart ska vakna upp och gå till Östersslätt igen och sätta mig i N102 med 9mu3 och få dagens utskällning av Eva. Jag saknar er och jag saknar den känslan som jag hade när jag stod bakom scenen och när jag väl stod på scenen, allt stöd man hade ifrån er. När jag nu säger att jag älskar er och kommer aldrig glömma er, så kommer dom orden rakt ifrån mitt hjärta. (L)




when it all comes down

shuliluu! jag har haft en toppenhelg och den har inte tagit slut än. i fredags sov sofie hos mig och jonathan var även här och kollade film med oss. sen igår så kom linnea hit och vi drog till stan och fyndade rejält! sen blev det stan på kvällen och träffade lite kul folk. sen sov linnea här och nu är hon ute och träffar ngr och jag ska duscha och plugga lite och senare ikväll ska jag och linnea träffa jonathan och anton. vi får se om vi får snålskjuss till mörrum med hehe ;p pussN

guten abend

Jag är trött. Nu blir det film sen nattinatti.

and i dont wanna play that game

Just nu vill jag inte nånting längre. Jag vill inte gå i skolan, jag vill inte vara brunett, jag vill inte ha sugiga lärare och läxor, jag vill inte ha kasst blött och kallt väder, jag vill inte vara utan honom, jag vill inte gå i en klass utan 9mu, jag vill inte se ut såhär, jag vill inte ha utegångsförbud, jag vill inte vara hemma, jag vill inte vara i Sverige.

Kort sagt, det bästa skulle vara om man kunde spola tillbaka tiden och uppleva lovet igen. Det gick rysligt fort men innehöll oförglömliga minnen. T.ex. England med Amanda - det är verkligen ett minne för livet. Och alla fester. Åååååååh, ge mig sommarlovet tillbaka!!!!!!!




























Slängde in en bild från underbara England. (L)

det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid



Jag vill ha tillbaka mitt hår!!!!!!!!!!!!!!

you're my better half





Hejhej hemskt mycket hej. Nu har vi gått 2 veckor i skolan och jag är redan skoltrött. Det låter ju lovande, Marie lilla. Dessutom trivs jag inte i mitt hår, blä!

i loved you first



Bra mycket bra.

bye blondie hello brownie


RSS 2.0