när jag vill vara din verklighet

Jadu Marie, nu har du ändå slått rekord i idiotiskt tänkande & agerande.

i love you goodbye



Jag har fått in ett nille att ta cambilder. Trots att jag har en systemkamera?! Vadan detta, fråga mej inte för jag vet inte. Jag använder den aldrig. Borde kanske börja med det. Imorgon kanske, eller nästa vecka eller nästa månad elle nåt. Om jag orkar, och har tid. Tid verkar jag inte ha så mycket av längre..

Har precis sminkat av mig och tatt på mig min "snygga" sovtröja och krypit ner i sängen som ni ser på bilden. Nu ska jag sätta på någon bra film. Puss sötnosar

capisshhhh



Ikväll har jag haft besök av Linnea, trevligt värre.

keep smiling, knowing i can always count on you


bäst just nu






ni är tveklöst de bästa










brighton 09



Rätt rejält saknat ändå.

guten abend

Chacha! Måndag kväll är det nu och idag vart det skola såklart. Helt okej faktiskt. Stormtrivs i klassen redan och lärarna verkar helt okej. Jag har inte så mycket att dela med mig av idag så ska återgå till filmen nu. Pussen!

vifta på händerna fjortis



Nej jag är inte fjortis. Men man är ju det tydligen idag om man döljer sin näsa.

aktiv_tjej_93

oj, vad aktiv jag är på bloggen känner jag. haha eller inte. jag har varken orkat eller haft tid. iaf.. nu har jag börjat på gymnasiet och det känns superbra. trivs verkligen i min klass och ja, nollningen har redan börjat. igår fick vi skriva en hyllningslåt till 3orna och sjunga i matsalen, en aning pinsamt men visstvisst är det nollning så är det. nästa vecka blir det utklädning varje dag t.ex. michael jackson, helrosa klädsel och harry potter. det blir nog roligt ;). nu ska jag kolla film med mamma. sleep well, cyckelställ!

godkväll



igårkväll var det en mysig tjejkväll hos emelie med dom bästa och sen sov amanda (höger om mig på bilden.) hos mig och vi somnade nog runt 5 i morse så sov lääänge. sen gick vi ut och stekte och sen gjorde vi pannkakor, mums! snart kommer elin hit och sover här inatt och vi ska ha det mysigt med film o sånt. puss & ha en bra kväll!

jag ska gå teknik på gymnasiet

nej det ska jag verkligen inte, jag ska gå estet musik, vilket jag är glad för.
jag är teknisk, ja det är helt otroligt hur teknisk jag är. not*
jag måste vara den mest otekniska som någonsin suttit framför en dator.
jag fattar ingenting efter denhär stunden (ehm okej typ bara 6 min) inne på blogg.
men iallafall.. pallar inte försöka fixa bloggen nu, det får bli en senare göra.
pussssssssssss

välkommen

ny blogg, nya tider. vi får se hur det blir med detta.

RSS 2.0